Scaun auto Cybex Silver Aton B i-Size volcano black

850,00 lei

Scaunul auto Aton B i-Size, de la Cyubex Silver, oferă siguranță eficientă pentru copilul dumneavoastră, de la naștere până la 24 luni.

Stoc epuizat

Scaunul auto pentru bebeluși Aton B i-Size, de la Cybex Silver, oferă siguranță eficientă  pentru copilul dumneavoastră, de la naștere până la 24 luni.

Scaunul auto pentru bebeluși Aton B i-Size, de la Cybex Silver, pentru copiii de până la 13 kg (aproximativ 24 luni): O protecție XXL împotriva soarelui UPF50+ va oferi umbră și o teiteră ajustabilă poate fi potrivită pe masură ce copilul crește. Scoica vine dotată cu sistemul de protecție la impact lateral L.S.P și totodatăeste compatibilă cu baza isofix M. Aceasta bază este compatibilă și cu scaunul auto Cybex Sirona M2 i-Size, scaun ce poate fi folosit în urmatoarea etapă. Scoica Aton B i-Size cântarește doar 3.9 kg fiind foarte ușoară și putând fi folosită în combinație cu căruciaorele CYBEX sau gb. Gata de călătorit din prima zi, insertul detașabil al scoicii oferă o poziție foarte bună din punct de vedere ergonomic chiar și pentru cei mai mici pasageri.

Reduce forțele unei coliziuni laterale: În cazul unei coliziuni laterale, Sistemul Liniar de Protecție la Impact Lateral împreună cu carcasa făcută din materialul ce absoarbe forța impactului, ajută la reducerea forțelor apărute cu aproximativ 25%.

Protejează copilul de soare și vânt: Scoica Aton B i-Size protejează copilul de elementele naturii cu ajutorul protecției XXL făcută din material cu protecție UPF 50+, oferind umbră și adăpost atât în mașină cât și în afara ei.

Lăsați scoica să crească odată cu copilul: Personalizați Aton B i-Size pentru a se potrivi copilului pe măsura ce crește – 11 trepte de ajustare ale tetierei pentru un suport al capului, gâtului și zonei umerilor dar și un sistem de centuri ce se ajustează odată cu tetiera.

Manevrare ușoară: Cântărind doar 3.9 kg, Aton B i-Size poate fi purtată și pozționată în mașină cu un minim efort.

Continuați-vă călătoria în afara mașinii: Aton B i-Size poate fi atașata la orice cărucior din brandul CYBEX, gb sau alte branduri cu ajutorul adaptorilor.

Scoica se adaptează chiar și celor mai mici pasageri: Insertul detașabil contribuie la o poziție corectă din punct de vedere ergonomic pentru bebeluși de până la 60 cm.

 Caracteristici produs

Vârsta: de la naștere pâna la 24 luni

Lungime/lățime/înălțime: 640 mm/440mm/565mm

Înalțime: 45 – 87cm

Greutate: 3,9Kg

Întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașina la 30 °

Scoica include insert nou născut.

Compatibilitate: Baza isofix M, scaunul auto Cybex Sirona M2 i-Size, căruciaorele CYBEX sau Gb.

 

Greutate 3 kg
Culoare

Volcano Black

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun auto Cybex Silver Aton B i-Size volcano black”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *