-10%

Scratch Play Box Garaj 2 în 1 cu 4 mașinuțe

Prețul inițial a fost: 89,00 lei.Prețul curent este: 80,10 lei.

Setul Play Box Garaj, marca Scratch, conține 4 mașinuțe din lemn, toate aranjate frumos într-o minunată cutie de depozitare. Este o invitație deschisă la ore de distracție și joacă.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5414561810872 Categorii: , ,

Setul Play Box Garaj, marca Scratch, conține 4 mașinuțe din lemn, toate aranjate frumos într-o minunată cutie de depozitare. Garajul este realizat din carton rezistent. Fiecare mașinuță este imprimată pe ambele fețe cu desene minunate și are o grosime de aproximativ 3 mm. Nu sunt necesare instrumente. Este o invitație deschisă la ore de distracție și joacă.

Ușor de luat în vacanță, la restaurant sau în orice alt loc, unde o cutie de divertisment pentru copil este un „accesoriu” la îndemână. 

Ajută copiii să-și îmbunătățească coordonarea mână-ochi și stimulează creativitatea. Perfect pentru copiii de la 2 ani în sus.

Colectează căsuțele Scratch și celelalte seturi de accesorii din această gamă și construiește un întreg sat Scratch pentru și mai multă distracție! Combină-le cu căsuțele Scratch sau cu figurinele, animalele, garniturile de tren și seturile de mașini preferate – sau chiar cu propriile tale desene! Pe scurt, posibilitățile sunt nesfârșite. 

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 3 ani

Dimensiune produs: 15,5 x 15,5 x 17cm

Material: lemn, carton

Producător: Scratch.

Greutate 0,4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scratch Play Box Garaj 2 în 1 cu 4 mașinuțe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *