-10%

Scratch Play Box Safari 2 în 1 cu Jeep și 4 animăluțe

Prețul inițial a fost: 89,00 lei.Prețul curent este: 80,10 lei.

Setul Play Box Safari, marca Scratch, conține un jeep safari cu remorcă și 4 animăluțe, în carton și lemn, toate aranjate frumos într-o minunată cutie de depozitare.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 5414561810865 Categorie:

Setul Play Box Safari, marca Scratch, conține un jeep safari cu remorcă și 4 animăluțe, în carton și lemn, toate aranjate frumos într-o minunată cutie de depozitare.

Pe Safari sunt multe de descoperit. Vroom Vroom! Jeep-ul sosește. Învățați jucăuș pe cei mai mici despre animalele din Savana Africană. Cutia se transformă într-o casă de joacă. Animale frumoase din lemn și jeepul vor face ca jocul să continue la nesfârșit și distracția să fie garantată!

Setul este realizat din carton rezistent. Fiecare piesă este imprimată pe ambele fețe cu desene minunate și are o grosime de aproximativ 3 mm. Nu sunt necesare instrumente.

Ajută copiii să-și îmbunătățească coordonarea mână-ochi și stimulează creativitatea. Perfect pentru copiii de la 3 ani în sus.

Colectează căsuțele Scratch și celelalte seturi de accesorii din această gamă și construiește un întreg sat Scratch pentru și mai multă distracție! Combină-le cu căsuțele Scratch sau cu figurinele, animalele, garniturile de tren și seturile de mașini preferate – sau chiar cu propriile tale desene! Pe scurt, posibilitățile sunt nesfârșite. 

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 3 ani

Dimensiune produs: 15,5 x 15,5 x 17cm

Material: lemn, carton

Producător: Scratch.

Greutate 0,4 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scratch Play Box Safari 2 în 1 cu Jeep și 4 animăluțe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *