Cybex Platinum Sirona Z2 i-Size scaun auto pentru copii Autumn Gold Plus

1.900,00 lei

Scaunul auto Sirona Z2 i-Size, de la Cybex Platinum prezintă maximul de siguranță, confort și stil. Datorită mecanismului inteligent de rotație la 360°, este ușor să alegeți între pozițiile sigure orientate spre spate sau pozițiile confortabile orientate spre înainte.

Stoc epuizat

SKU: 4063846314461 Categorii: ,

Scaunul auto Sirona Z2 i-Size, de la Cybex Platinum prezintă maximul de siguranță, confort și stil. Datorită mecanismului inteligent de rotație la 360°, este ușor să alegeți între pozițiile sigure orientate spre spate sau pozițiile confortabile orientate spre înainte. Intrarea și ieșirea copilului dvs. sunt, de asemenea, fără efort, deoarece scaunul poate fi acum rotit spre partea ușii mașinii chiar dacă este înclinat. Standardele de siguranță care definesc industria pentru care CYBEX este cunoscut sunt asigurate cu sistemul de protecție liniar la impact lateral și tehnologia de reducere a energiei încorporate. Călătoriile ușoare, confortabile și sigure pentru dvs. și copilul dvs. sunt oferite cu Sirona Z2 i-Size

SensorSafe: Liniște sufletească pentru tine, siguranță mai bună pentru copilul tău. CYBEX îmbină tehnologia inteligentă și designul inteligent cu introducerea SensorSafe, ajutându-vă să urmăriți siguranța și sănătatea copilului dumneavoastră. Disponibil pentru mai multe scaune auto CYBEX Platinum și Gold i-Size, clema SensorSafe se atașează la sistemul de ham. SensorSafe oferă alerte esențiale pentru a ajuta la prevenirea situațiilor critice: când copilul dvs. desface clema, dacă copilul dumneavoastră este expus riscului de insolație a vehiculului, deoarece de schimbările de temperatură ambientală sau de a fi lăsat singur în mașină sau dacă copilul dumneavoastră a stat prea mult timp așezat. Toate alertele sunt primite prin Bluetooth pe smartphone-ul dvs. printr-o aplicație ușor de utilizat, care oferă, de asemenea, îndrumări despre instalare, videoclipuri instructive, întrebări frecvente și multe altele.

Poziție ușoară de îmbarcare: Mecanismul de rotație la 360° facilitează intrarea și ieșirea copilului, ameliorând tensiunea pe spatele părinților. Scaunul poate fi rotit folosind o singură mână chiar și atunci când se află într-o poziție înclinată, permițând chiar și cel mai tânăr pasager să fie îmbarcat ergonomic. Mecanismul de rotație facilitează comutarea între pozițiile cu fața în spate și spre înainte.

Călătorii în siguranță până la 4 ani: În poziția sa cu spatele, Sirona Z2 i-Size reduce riscul de rănire în cazul unei coliziuni frontale. Testele arată că forța de impact dintr-un accident frontal este distribuită mai uniform pe o zonă mare a carcasei scaunului auto. Vă recomandăm să folosiți Sirona în poziția cu spatele, până când copilul are cel puțin 15 luni și mai mult dacă este posibil.

Confort maxim în mașină: Funcția de înclinare cu o singură mână facilitează ajustarea scaunului de către părinți, păstrând cealaltă mână liberă. Scaunul auto Sirona Z2 i-Size are 5 poziții de înclinare atât în ​​mod cu spate, cât și cu fața spre înainte, sporind confortul pentru dormit și călătorie.

Protecție împotriva impactului lateral: Sistemul integrat de protecție liniară la impact lateral (L.S.P.) al Sirona Z2 i-Size oferă o siguranță sporită în cazul unei coliziuni laterale. Lucrând în combinație cu carcasa care absoarbe energie, reduce forța unui impact lateral cu aproximativ 25%.

Mai multă siguranță când este orientat spre înainte: Tehnologia de reducere a energiei Sirona Z2 i-Size (ER-Tech) oferă o siguranță sporită pentru copilul dumneavoastră în poziția cu fața în față în cazul unei coliziuni frontale. În cazul unui accident frontal, tehnologia din scaun ajută la reducerea forței care acționează asupra gâtului unui copil cu mai mult de 20%, în comparație cu alte sisteme convenționale de ham în 5 puncte.

Crește odată cu copilul: Tetiera reglabilă are 12 poziții, astfel încât să poată fi adaptată la dimensiunea copilului dumneavoastră pe măsură ce crește, oferind protecție de-a lungul anilor în care scaunul auto este utilizat.

Se potrivește chiar și pentru cei mai tineri călători: Sirona Z2 i-Size include o incrustație detașabilă pentru nou-născuți, care creează o poziție întinsă aproape plată pentru nou-născuți. Acest lucru ajută la reducerea riscului ca capul copilului să se încline înainte în timp ce doarme, ceea ce poate duce la probleme grave de respirație. Pentru a acomoda copilul pe măsură ce crește, incrustația pentru nou-născut trebuie îndepărtată odată ce copilul depășește 60 cm

Îmbarcare fără efort: Suporturile magnetice pentru centuri ușurează scoaterea copilului în mașină, fixând centurile pe părțile laterale ale scaunului auto, astfel încât să nu împiedice intrarea sau ieșirea copilului dumneavoastră.

Baza Z se vinde separat!

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la naștere până la 4 ani, aproximativ 18Kg

Dimensiunea recomandată: 45cm – 105cm

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 715/430/640mm

Greutate produs: 15Kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la 30 °

Producător: Cybex

Greutate 15 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Platinum Sirona Z2 i-Size scaun auto pentru copii Autumn Gold Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *