-15%

Cybex Gold Sirona Gi i-Size Plus scaun auto pentru copii Beach Blue

Prețul inițial a fost: 2.000,00 lei.Prețul curent este: 1.700,00 lei.

Confort și siguranță la cel mai înalt nivel, în primii patru ani. Scaunul Sirona Gi i-Size, de la Cybex Gold are o rotație de 360° pentru îmbarcare ușoară și o ventilație completă a aerului pentru plimbări mai răcoroase.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846300822 Categorii: ,

Cel mai recent scaun auto din linia de succes Sirona este cel mai confortabil de până acum: Sirona Gi i-Size. Orientat cu spatele la sensul de mers pentru o călătorie mai sigură, acest scaun auto dispune și de protecție liniară la impact lateral integrată pentru apărare din toate direcțiile. Îmbunătățiți confortul copilului dvs. cu rotație de 360° pentru îmbarcare și debarcare lină. Ventilația completă a aerului menține un confort mai crescut in perioada călduroasă – alegeți versiunea Plus pentru insertul de plasă suplimentară pentru și mai multă respirabilitate. Cinci poziții de înclinare oferă confort personalizat în ambele direcții, atât pentru nou-născuți, cât și pentru copiii de patru ani.

Instalare simplă: Este nevoie de doar câteva momente pentru a instala scaunul auto Sirona Gi i-Size. Folosiți un mâner ergonomic pentru a face clic pe ISOFIX în scaunul vehiculului și extindeți piciorul de sprijin până la podeaua mașinii. Ambele oferă stabilitate și siguranță suplimentară în cazul unui accident. Indicatoarele vizuale vă confirma faptul că scaunul este gata de drum.

Îmbarcare facilitată: Pentru a prinde copilul în centurile scaunul mașinii, ai nevoie de tot ajutorul pe care îl poți obține. Scaunul Sirona Gi i-Size dispune de suporți pentru a ține centurile deoparte până ce vă aduceți copilul la bord.

Întotdeauna într-o poziție confortabilă: Pentru fiecare moment, indiferent dacă micuțul tău este un nou-născut sau se află în creștere, setarea ideală de înclinare este disponibilă în ambele direcții de mers, folosind doar o singură mână.

Protecția laterală: Protecția liniară împotriva impactului lateral vă apără copilul împotriva forței unui impact lateral. Lucrând împreună cu carcasa ce absoarbe energia, Sistemul L.S.P reduce semnificativ efectul forței de impact asupra copilului.

Tetieră reglabilă: Pe măsură ce copilul crește, reglați tetiera scaunului auto Sirona Gi i-Size pentru o potrivire confortabilă în fiecare etapă. Cele 12 poziții permit o potrivire adaptată copilului dvs., centura prelungindu-se automat cu fiecare reglare. Ajustarea se poate face cu o singură mână pentru un plus de ușurință în utilizare.

Accesorii compatibile:

·      Husă de vară

·      Suport pentru pahar

·      Insert nou-născut

·      Dispozitiv de monitorizare Cybex SensorSafe 4 în 1 pentru Toddler

Caracteristici produs:

Respectă standardul de siguranță UN R129/03

Vârsta recomandată: de la aprox. 3 luni până la 4 ani (de la naștere cu insertul de nou-născut)

Dimensiunea recomandată: 61 – 105 cm (de la 40 cm cu insertul de nou-născut)

Greutatea copilului: Max. 20 kg

Dimensiune produs: Lungime/lățime/înălțime: 710 mm x 440 mm x 750 mm

Greutate produs: 13 Kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la max. 30 °

Producător: Cybex

Greutate 13 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold Sirona Gi i-Size Plus scaun auto pentru copii Beach Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *