Cybex Gold PALLAS G I-SIZE scaun auto pentru copii Lava Grey Plus

1.400,00 lei

Faceți cunoștință cu scaunul auto premiat Pallas G i-Size; un scut de impact avansat ce oferă o siguranță și mai bună prin reducerea  riscului de leziuni din zona cervicală cu aproximativ 40%. Opțiunea Plus de material vine echipată cu o ventilație inovatoare.

Stoc epuizat

ComparăAdaugă la favorite
SKU: 4063846425372 Categorii: ,

REDUCE CU 40% RISCUL LEZIUNILOR DIN ZONA GÂTULUI: Scutul de impact avansat, premiat, reduce riscul de leziuni în zona cervicală în cazul unei coliziuni frontale, mult superior unui sistem de centură convențional. Într-o coliziune frontală, copilul se rostogolește înainte peste scutul de impact care acționează similar unui airbag; cu forța de impact distribuită pe suprafața sa mare, scutul de impact reduce tensiunea pe zona vulnerabilă a gâtului și protejează capul copilului.

PESTE 10 ANI DE UTILIZARE: Un scaun 2 în 1 care crește alături de micuțul tău de-a lungul copilăriei. Copilul dvs. este protejat de scutul de impact până la aproximativ 21 kg, apoi scutul de impact este îndepărtat și scaunul este asigurat de centura de siguranță a vehiculului, oferind protecție fiabilă până când ajung la o înălțime de 150 cm (aprox. 12 ani).

ASIGURĂ COPILUL ÎN CÂTEVA SECUNDE: Scutul de impact ajustabil integrat vă asigură copilul cu ușurință, rapid și fiabil, cercetările care arată că scuturile de impact au o rată de eșec semnificativ mai mică decât sistemele de tip ham. Acest nou scut de impact are un sistem de cataramă convenabil, ce vă va ajuta să nu vă mai aplecați asupra copilului dvs. sau să vă chinuiți in a instala corect centurile de siguranță, una dintre cele mai frecvente cauze de rănire. Potrivirea reglabilă a scutului de impact asigură copilul dvs. să crească nestingherit.

Respirabilitate optimă: Mulțumită plasei 3D de ultimă generație a liniei Plus, ce oferă cu pana la de șase ori mai mare respirabilitate decât țesăturile normale pentru scaunele auto, sistemul de ventilație generală permite aerului să circule prin scaunul mașinii, păstrând o temperatura optima, chiar și in zilele toride, de vara.

De până la 7 ori mai sigur pentru zona cervicală: Tetiera patentată ajută la prevenirea căderii capului copilului în față în timpul somnului, menținându-l în zona de siguranță a scaunului auto și este de până la 7 ori mai sigur, oferind o protecție mai bună în cazul unui impact lateral. Cele trei setări de înclinare vă ajută să găsiți poziția perfectă de dormit a copilului dvs..

Protecție cu 20% mai mare la impact lateral: Sistemul liniar de protecție la impact lateral Plus (L.S.P.) și carcasa de absorbție a energiei reduc forța unei coliziuni laterale cu mai mult de 20% în comparație cu același scaun auto fără Sistem L.S.P. .

Poziție perfectă de dormit: Scaunul înclinabil cu o singură mână vă menține copilul fericit și confortabil la bord. Indiferent de vârsta lor, este ușor să înclinați scaunul, astfel încât să poată dormi liniștiți în timp ce sunteți pe drum.

Intuitiv și fără probleme pentru o instalare sigură: Sistemul ISOFIX și Centura Top Tether facilitează instalarea pe bancheta mașinii în mod simplu și sigur. Datorită noului mâner ISOFIX cu formă Ergonomică, sistemul ISOFIX vă ajută să instalați corect scaunul, în timp ce Centura Top Tether oferă o ancorare suplimentară pentru siguranță și stabilitate sporită. Ambele au indicatoare vizuale care confirmă că scaunul auto este instalat și gata de funcționare.

Accesorii compatibile:
  • Husă de vară
  • Suport pentru pahar
Caracteristici produs:
  • Respectă standardul de siguranță UN R129/03
  • Greutate acceptată: De la aprox. 9 pana la 50 kg;
  • Vârsta: De la 15 luni pana la aprox. 12 ani
  • Înălțime acceptată: 76 – 150 cm
  • DIMENSIUNI: L 405 mm / W 595 mm / H 590 mm
  • Greutate: 8.9 kg

Recomandări de întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină de spălat la max. 30 °.

Producător: Cybex

Greutate 8,9 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold PALLAS G I-SIZE scaun auto pentru copii Lava Grey Plus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *