-15%

Scaun auto Cybex Gold Pallas G i-Size Ocean Blue

1.275,00 lei

Siguranță ce crește odată cu copilul tău! Scaunul auto Cybex Gold Pallas G i-Size, oferă peste zece ani de protecție.

Stoc epuizat

SKU: 4063846308941 Categorii: ,

Siguranță ce crește odată cu copilul tău!

Alegeți scaunul auto Cybex Pallas pentru siguranța copilului tău. Ultimul model de scaun din seria multipremiată, Pallas G i-Size oferă peste zece ani de protecție. Acest scaun 2-în-1 crește odată cu copilul tău, oferind suport optim pentru fiecare stadiu din dezvoltarea lui. În primii ani de viață, scutul de protecție îmbunătățit oferă protecție sporită, confort și libertate de mișcare și face ca instalarea copilului în acesta să aibă loc rapid și în siguranță. Tetiera patentată ajută susținerea capului copilului într-o poziție protejată atunci când adoarme în timpul călătoriei. Scaunul Pallas G i-Size este perfect pentru următorii zece ani, gata mereu să îi protejeze pe cei dragi.

40% Mai puține leziuni la nivelul gâtului: Scutul de protecție ajută la reducerea riscului de leziuni ale gâtului, oferind protecție superioară prin comparație cu un sistem clasic de prindere. În cazul unei coliziuni frontale, corpul copilului este propulsat în față, rulându-se peste scutul de protecție ce acționează precum un airbag, distribuind forța de impact pe întreaga suprafață a acestuia. Acest lucru reduce tensiunea de pe vertebrele gâtului și protejează capul copilului.

Mai mult de 10 ani de utilizare: Un scaun de mașină 2-in-1 ce crește odată cu cel mic, de-a lungul copilăriei, de la toddler la pre-adolescent. Copilul tău este protejat de un scut de protecție până ce atinge greutatea de 21 de kg. Apoi scutul este scos, iar scaunul auto este securizat cu ajutorul centurii de siguranță a mașinii, asigurând proțecție până cel mic ajunge la înălțimea de 150 cm (aprox. 12 ani).

Instalarea copilului în scaun în doar câteva secunde: Scutul de protecție integrat ajustabil permite instalarea rapidă și în siguranță a copilului, cercetările arătând că scuturile de protecție au o rată de eroare mult mai mică, prin comparație cu sistemele clasice de prindere. Acest nou scut de protecție este dotat cu un sistem de fixare util – nu mai e nevoie să te apleci peste copil și să te chinui cu centura de sigurață. Designul ajustabil al scutului de protecție asigură confort excelent celui mic.

Previne căderea capului copilului în față, în timpul somnului: Tetiera patentată cu 3 poziții previne căderea capului copilului în față, în timpul somnului. Capul copilului rămâne în zona securizată a scaunului de mașină, oferind protecție optimă, mai ales în eventualitatea unui impact lateral. Cele trei poziții de înclinare ale acesteia ajută la găsirea poziției perfecte, făcându-l pe cel mic să se relaxeze și să adoarmă.

Protecție superioară integrată la impact lateral: Sistemul L.S.P. (LInear Side-impact Protection) Plus oferă siguranță crescută în eventualitatea unei coliziuni laterale. L.S.P. Plus reduce cu 20% mai mult forța unei coliziuni laterale, față de același scaun de mașină fară sistem L.S.P.

Poziționează cu ușurință scaunul într-o poziție confortabilă de somn: Poziția înclinată a scaunului, pe care o obții cu o singură mână îi asigură confortul celui mic, în mașină. Indiferent de vârsta pe care o are acesta, scaunul poate fi înclinat cu ușurință, pentru ca cel mic să aibă un somn odihnitor, în timpul călătoriei.

Asigură circulația aerului pentru cel mic, în zilele toride: Sistemul de ventilare a aerului permite curenților de aer să circule prin scaunul de mașină, prevenind acumularea căldurii și asigurând o temperatură confortabilă scaunului, chiar și în zilele călduroase.

Sistem intuitiv pentru fixare rapidă și sigură:  Sistemele ISOFIX și Top Tether asigură instalarea rapidă și în siguranță a scaunului de mașină. ISOFIX-ul te ajuta să fixezi corect scaunul, în timp ce Top Tether îl ancorează și mai bine, pentru siguranța și stabilitate crescute. Ambele sunt dotate cu indicatori vizuali ce îți confirmă daca ai instalat corect scaunul.

Caracteristici produs

Vârsta recomandată: de la 15 luni până la aprox. 12 ani

Înălțimea recomandată: 76-150cm

Greutatea recomandată: de la 9Kg până la aprox. 50Kg

Dimensiune produs: Lungime/ lățime/ înălțime: 405 mm/ 595mm/ 590mm.

Greutate produs: 8.9 kg.

Întreținere: Husele din țesătură pot fi spălate la mașină la 30°.

Producător: Cybex

Greutate 8,9 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Scaun auto Cybex Gold Pallas G i-Size Ocean Blue”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *