Cybex Gold Solution S i-Fix scaun auto pentru copii Classic Beige

1.100,00 lei

Scaunul auto Solution S i-Fix, de la Cybex Gold, crește odată cu copilul de la 3 la 12 ani, oferind potrivirea perfectă la fiecare pas.

Stoc epuizat

Scaunul auto Solution S i Fix, de la Cybex Gold, o potrivire de lungă durată, pentru călătorii mai sigure!

Scaunul auto Solution S I-Fix: Un scaun auto la fel de flexibil pe cât trebuie să fie părinții. Scaunul auto Solution S i-Fix crește odată cu copilul de la 3 la 12 ani, oferind potrivirea perfectă la fiecare pas.Tetiera înclinată împreună cu protecția pentru cap și umeri a scaunului, menține capul copilului, care doarme astfel într-o poziție confortabilă. În cazul unui accident lateral, capul și gâtul sunt protejate, în timp ce sistemul liniar de protecție împotriva impactului lateral ajută la devierea forțelor de impact de la copilul dumneavoastră. Reglarea înălțimii cu o singură mână, cu 12 setări, înseamnă că, indiferent cât de repede crește copilul dumneavoastră, Solution S i Fix va crește întotdeauna mai repede.

Ajută la menținerea capului copilului într-o poziție protejată: Tetiera brevetată înclinată, ajută la prevenirea căderii capului copilului în timp ce doarme. Menținerea capului în această poziție, protejează în cazul unui impact lateral.

Protecție laterală presetată pentru instalare, fără erori: Protecția avansată împotriva impactului lateral liniar este gata de utilizare de la început, fără a fi necesară instalarea suplimentară. În combinație cu carcasa absorbantă de energie, poate reduce forța unui impact lateral cu aproximativ 25%.

Crește odată cu copilul: Reglarea înălțimii pe 12 poziții permite creșterea scaunului împreună cu copilul dvs. de la 3 la 12 ani. Copiii cresc mult în acest timp. Reglarea ușoară, cu o singură mână, vă permite să adaptați scaunul pentru a ține pasul.

Menține o temperatură corporală confortabilă: Sistemul de ventilație integrat permite fluxului de aer de răcire să circule prin scaunul auto. Acest lucru previne acumularea de căldură și asigură o temperatură confortabilă a scaunului, chiar și în zilele toride.

Oferă o stabilitate suplimentară și o instalare sigură: ISOFIX vă ajută să instalați corect scaunul auto în vehiculul dvs. Configurarea este simplă, cu atașament rapid cu un singur clic. Indicatorii ușor de verificat confirmă când scaunul este instalat, astfel încât să puteți merge mai departe și să vă asigurați copilul cu centura în 3 puncte a vehiculului.

Asigură o plimbare confortabilă pentru copilul tău de-a lungul anilor: Perna de scaun extra largă și adâncă face ca scaunul copilului dvs. să fie cel mai confortabil loc din mașină – cu mult spațiu pentru copilul în creștere.

Se potrivește perfect scaunului vehiculului: Spătarul reglabil permite scaunului auto să se potrivească perfect pe orice scaun al vehiculului. Se ajustează pur și simplu pentru a se potrivi perfect în mașină.

Deviază forțele de impact departe de copilul tău: Carcasa de absorbție a energiei este concepută pentru a se flexa cu un impact și a canaliză forțele periculoase departe de bebeluș.

Caracteristici produs

Specificații UN R129/03

Înălțime recomandată: 100 – 150cm

Greutate: de la 15kg la 50kg (de la aproximativ 3 ani la 12 ani)

Recomandări de întreținere: Husele pot fi spălate la mașina de spălat la 30°

Producător: Cybex

Greutate 6 kg
Culoare

Classic Beige

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cybex Gold Solution S i-Fix scaun auto pentru copii Classic Beige”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *